Marcel Ciolacu despre inendiul de la Balș: șocant, sfâșietor, revoltător. – Focus Prima TV

Marcel Ciolacu despre inendiul de la Balș: șocant, sfâșietor, revoltător.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, vineri, condoleanţe familiilor pacienţilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la “Matei Balş”, menţionând că este “şocant, sfâşietor şi revoltător” că Guvernul nu a făcut nimic ca tragedia de la Piatra Neamţ să nu se mai repete.

“Doresc să transmit condoleanţe familiilor pacienţilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la “Matei Balş” şi recuperare grabnică celor răniţi. Curajul şi pregătirea medicilor, asistentelor şi personalului medical care au acţionat excepţional într-o situaţie limită a făcut ca multe vieţi să fie salvate. Cu toate acestea, este şocant, sfâşietor şi revoltător să vedem că, dincolo de împărţirea funcţiilor, pasarea continuă a responsabilităţii şi lupta politică, acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamţ să nu se mai repete”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a susţinut că 7 spitale au ars în ultimele luni şi Guvernul nu a făcut nimic concret, doar “acţiuni de faţadă”.

“Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamţ în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Judeţean Târgu Mureş, secţia ATI, în 4 decembrie; Spitalul de Psihiatrie Socola, Iaşi pe 25 decembrie; Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie; Spitalul de Psihiatrie din Gataia Timiş pe 5 ianuarie şi acum “Matei Balş” în 29 ianuarie. În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Doar acţiuni de faţadă, de imagine. Vom continua să numărăm morţii până când autorităţile nu vor înţelege că trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să se ridice la înălţimea funcţiilor pe care le ocupă. Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?”, a adăugat liderul PSD. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share