MAREA SCHIMBARE DE LA FCSB. DENNIS MAN: “ÎNAINTE ERAU GRUPULEŢE, ACUM SUNTEM O FAMILIE” – Focus Prima TV

MAREA SCHIMBARE DE LA FCSB. DENNIS MAN: “ÎNAINTE ERAU GRUPULEŢE, ACUM SUNTEM O FAMILIE”

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Casa Liga 1, dar se anunţă o luptă strânsă pentru titlu cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Dennis Man, golgheterul Ligii 1, a declarat că FCSB face diferenţa în acest sezon prin unitatea grupului, pe fondul faptului că în lot sunt numai jucători români, cu excepţia grecului Aristidis Soiledis.

Liga 1 se reia pe 12 ianuarie, cu etapa a 16-a. FCSB va juca împotriva Astrei Giurgiu, la Bucureşti.

“Cred că am ajuns la o maturitate care se vede pe teren. Avem 2-3 ani împreună, ne-am antrenat, am construit un grup. Pot să dau din casă şi să vă zic că în momentul acesta FCSB înseamnă familie. Înainte erau grupuleţe, nu avem de ce să ne ascundem. Aşa a fost! Acum însă suntem o familie şi asta se vede.

Cred că poate fi un plus faptul că suntem toţi români. Însă nu din cauza stranierilor nu era grupul unit. Şi atunci eram cât de cât uniţi, e adevărat că nu ca acum. Dar parcă e altceva, cred că acum contează şi rezultatele. Victoriile te unesc mereu, ai o altă dăruire la antrenamente, ai mereu zâmbetul pe buze. Asta se întâmplă acum”, a spus Dennis Man pentru GSP.

Total
0
Shares
Total
0
Share