Martor la accident, traficant de droguri – Focus Prima TV

Martor la accident, traficant de droguri

Polițiștii care au mers în comuna ieșeană Scânteia în urma tragicului accident soldat cu trei morți au prins un tânăr care se ocupa cu vânzarea de droguri! Omul se oprise cu mașina să vadă ce s-a întâmplat și pentru că nu a respectat indicațiile polițiștilor aceștia l-au legitimat. Bărbatul a recunoscut polițiștilor că vinde droguri și că nu deține nici permis de conducere.

Curiozitatea de a vedea ceea ce s-a întâmplat la locul accidentului l-a adus condus pe acest tânăr… pe mâna polițiștilor. Având un comportament suspect autoritățile l-au legitimat și astfel au aflat că nu avea permis de conducere. Întrebat cu ce se ocupă, tânărul a recunoscut că este… dealer de droguri.

Tânărul ar fi urmat să vândă drogurile unor prieteni din comuna Scânteia, acolo unde locuiește.

În urma percheziției mașinii, polițiștii au găsit și o listă cu numele celor cărora le-au fost vândute drogurile, dar și tranzacții cu petarde pentru Crăciun și Revelion.Bărbatul este acum cercetat în libertate pentru deținere de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice, dar și pentru că a condus fără a avea pemis de conducere.

Total
0
Shares
Total
0
Share