Mărturia femeii bătute de soț, în stradă, sub ochii trecătorilor: Toți ai mei m-au sunat și mi-au spus că mă așteaptă și mă omoară - Focus Prima TV

Mărturia femeii bătute de soț, în stradă, sub ochii trecătorilor: Toți ai mei m-au sunat și mi-au spus că mă așteaptă și mă omoară

Digi24

Bărbatul din Bistrița care și-a bătut soția, pe stradă, sub ochii trecătorilor a fost reținut. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Scena îngrozitoare s-a petrecut în fața unui magazin din Telciu, în plină zi. Soții ieșeau din sediul poliției, unde au fost chemați la declarații, după ce, în repetate rânduri, bărbatul a amenințat-o pe femeie ca o ucide.

Femeia se pregătea să urce într-un taxi, moment în care soțul acesteia a început să o lovească, chiar sub privirile trecătorilor.

Andrei Sebastian Fechete, taximetrist: “Am ajuns acolo, au deschis ușa amândoi. Au vorbit ce au vorbit, după, mi-a sunat telefonul. Eu vorbeam la telefon și am auzit: <Stai mă! Nu mai da în ea>. Și atunci m-am dat jos”.

Florentina Timoce are 21 de ani. Probleme și certuri au existat și în trecut, dar situația s-a agravat în urmă cu trei luni, după ce ea a plecat la muncă în Germania.

Florentina Timoce, soția agresată: “Când am venit in țară m-au sunat toți ai mei că a sunat el că mă așteaptă la autocar și mă omoară”.  

De fiecare dată când era amenințată, tânăra suna la poliție. După mai multe sesizări, autoritățile i-au chemat la sediu.  

Florentina Timoce, soția agresată: “Am fost chemați amândoi la poliție. După ce am ieșit el s-a ținut după mine. Când dau să mă urc în taxi i-am zis domnului că el nu este cu mine. El a zis că e și merge la Năsăud. <Tu poți să mergi unde vrei> și atunci a început să mă lovească și eu nu îmi mai amintesc absolut nimic”.

Total
0
Shares
Total
0
Share