Mărturia unui supraviețuitor Covid, internat la ATI: „Discutau asistentele cu colegul de pat, iar după 20 de minute era mort” - Focus Prima TV

Mărturia unui supraviețuitor Covid, internat la ATI: „Discutau asistentele cu colegul de pat, iar după 20 de minute era mort”

Ro Vaccinare

„O poveste tristă cu final fericit”, așa prezintă platforma oficială RO Vaccinare experiența „supraviețuitorului din ATI”, Josef Balla. Bărbatul de 46 de ani a stat mai bine de o lună internat în spital, inclusiv la ATI, după ce s-a infectat cu coronavirus iar acum povestește cu greu episoadele marcante prin care a trecut, când colegii săi de salon mureau răpuși de boală.

A stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI. După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon.

„Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”, povestește Josef Balla.

Potrivit sursei citate, chinul omului a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă.

Total
0
Shares
Total
0
Share