Masa de Craciun bate frica de Covid – Focus Prima TV

Masa de Craciun bate frica de Covid

Masa îmbelșugată și traditională de Crăciun pare că bate frica de îmbolnăvire! Sătui de restricții după ce au stat o lună în carantină locală, zeci de sibieni s-au îmbulzit pentru a reuși să le trimită pachete cu mâncare tradițională rudelor din Spania. De frică să nu rateze cursa, oamenii au uitat de distanțarea fizică și au încercat să ajungă cât mai în față. Tot pentru cei dragi plecați departe, o familie din Cluj a încercat să transporte în bagajele de cală 70 de kilograme de carne de porc.

Brânza, cârnații, cozonacul și slana… se găsesc mai greu peste hotare. Iar dacă se găsesc, nu au același gust ca cele de …,, acasă””. Așa au gândit și câteva zeci de sibieni care le-au pregătit pachete cu mâncare celor dragi și le-au dus la microbuzul care ajunge în Spania.

Tot pentru a duce gustul de acasă celor dragi plecați la muncă in Spani, o familie din Cluj a înghesuit în bagaje 70 de kilograme de carne de porc. S-a intamplat in 2017 pe aeroportul din Napoca. Oamenii au fost însă opriți de angajații aeroportului și au fost nevoiți să renunțe la o parte din bagaj.

Total
0
Shares
Total
0
Share