Maşina răsturnată pe calea ferată la Cluj. Șoferul, un minor de 16 ani - Focus Prima TV

Maşina răsturnată pe calea ferată la Cluj. Șoferul, un minor de 16 ani

Maşina răsturnată duminică, pe calea ferată, în zona localităţii Valea Drăganului, era condusă de un minor de 16 ani, potrivit IPJ Cluj.

“Accidentul s-a produs pe DN 1 E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcţia localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe şinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenţa alcoolului. În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanţele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

O maşină s-a răsturnat, duminică seară, pe calea ferată, iar traficul feroviar a fost oprit.

“Intervenţie în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată între localităţile Poieni şi Ciucea. O autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin şi un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localităţii Valea Draganului. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18,30, iar la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată şi ocupantul ieşit din aceasta”, se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, tânărul a fost consultat la faţa locului de echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

“Acesta era în stare de conştienţă şi cooperant. Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă”, se menţionează în comunicatul ISU Cluj.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share