Meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti – Focus Prima TV

Meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti

Partida echipei naţionale de fotbal a României cu selecţionata Macedoniei de Nord din 25 martie, programată iniţial pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, se va disputa pe Arena Naţională din Capitală, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Conform site-ului FRF, motivul schimbării locului de disputare este legat de pandemia de coronavirus, iar iniţiativa aparţine staff-ului tehnic al primei reprezentative.

“Debutul ”tricolorilor” în preliminariile CM 2022 va avea loc în Bucureşti, modificarea fiind acceptată de federaţia de la Skopje şi organizatorii competiţiei. În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane şi la iniţiativa staff-ului tehnic al echipei naţionale, FRF a solicitat Federaţiei din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021. Astfel, deşi iniţial gazdă trebuia să fie Stadionul ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiţiei, meciul se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, cu începere de 21:45″, se arată pe site-ul citat.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România – Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia – România (31 martie, ora 19:00).

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share