Medic campion în vaccinare la chiuvetă - Focus Prima TV

Medic campion în vaccinare la chiuvetă

Un medic de familie și un ambulanțier din județul Dolj au fost arestați preventiv într-un dosar privind vaccinarea la chiuvetă. Ar fi imunizat pe hârtie aproximativ o mie de oameni. Afacerea care a durat timp de șase luni i-a adus medicului sume impresionante. Polițiștii au confiscat de la el 100 de mii de euro.

Între 100 și 250 de euro. Atât îi plăteau medicului de familie doljean cei care doreau să certificate de vaccinare fără a le fi administrat serul anti-Covid. Rețeau era bine pusă la punct și implica și intermediari.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit acasă la doctor 100 de mii de euro. Dar și tichite de masă care normal ar fi trebuit să ajungă la vaccinați. Cum cei care se imunizau fictiv nici măcar nu treceau pragul cabinetului, tichetele au rămas la doctor. Acum sunt probe care îl incriminează în dosar. Oameni chei în întreaga afacere erau un ambulanțier și un intermediar. Aceștia racolau clienți. Prelua banii și actele de identitate și aducea în schimb acestora certificatele de vaccinare eliberate de medic. Banii primiți erau împărțiți între membrii grupării. Sumele cele mai mari reveneau medicului de familie. Nu este singurul caz de acest fel documentat de polițiștii doljeni. Un alt cadru medical dintr-o comună din județ a fost vizitat astăzi de polițiști. În luna mai a anului trecut, acesta ar fi emis 100 de certificate fictive de vaccinare

Total
0
Shares
Total
0
Share