Medici acuzați de rele tratamente - Focus Prima TV

Medici acuzați de rele tratamente

O tânără din Constanța acuză cadrele medicale din spitalul județean că i-au chinuit şi umilit mama, până când femeia a murit în chinuri groaznice. Asistentele nu i-ar fi dat apă şi mâncare, iar medicii au legat-o de pat. Femeia s-a stins din viaţă de Crăciun, lăsând în urmă zeci de minute de înregistrări audio în care a spus tot ce a îndurat în spital.

Asta îi povestea fiicei sale, Paula Tudor, o constănțeancă de 53 de ani. Femeia a ajuns pe 5 decembrie la Spitalul Județean Constanța în urma unui accident vascular cerebral suferit acasă. În timpul internării la Neurologie, starea ei s-a agravat.

Amalia, adolescenta rămasă orfană, în ziua de Crăciun, abiași găsește vorbele. A fost martora chinurilor și umilințelor fără să poată face mare lucru, spune ea.

Internată inițial la Neurologie, femeia s-a-mbolnăvit în spital de plămâni. Diagnosticul de bronhopneumonie i-a agravat starea de sănătate, iar testele au arătat că a fost infectată și
cu coronavirus. Durerile n-au întârziat să apară, iar fata spune că mama ei a fost legată de pat.

Conducerea spitalului din Constanţa spune că, în cazul femeii, s-au respectat toate procedurile

Familia Paulei Tudor spune că ceea ce s-a întâmplat este inacceptabil şi vrea să-şi facă dreptate. A depus plângere atat la Poliție, cât și la Colegiul Medicilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share