Medicii au primit rapelul – Focus Prima TV

Medicii au primit rapelul

injection

Medicii care luptă în linia întâi au primit cea de-a doua doză de vaccin. Printre cei care au primit rapelul s-au numărat și asistenta Mihaela Anghel, prima persoană vaccinată din țara noastră, dar și medicii Adrian Streinu Cercel și Adrian Marinescu. Profesorul a spus că după administrarea celei dea doua doze vom putea răsufla liniștiți, dar a atras și atenția asupra faptului că vaccinul nu ne va scăpa de purtarea
obligatorie a măștii.

Mihaela Anghel, prima persoană imunizată din România, a primit asăzi la Institutul Matei Balș din Capitală cea de-a doua doză de vaccin. Femeia este încrezătoare că aceasta este că vaccinarea ne poate scăpa de pandemie și îi încurajează pe toți să îi urmeze exemplul.

Medicul Streinu Cercel a fost și cel care i-a administrat cea de-a doua doză de vaccin colegului său, Adrian Marinescu. Acesta din urmă a spus să reacțiile adverse sunt destul de rar întâlnite, iar procedura este una simplă.

Profesorul Adrian Streinu Cercel a explicat și faptul că după 7 zile de la administrarea celei de-a doua doze, oamenii vor putea să stea în sfârsit, liniștiți. Masca, dar și restricțiile vor rămâne însă obligatorii, pentru a proteja persoanele care nu sunt încă imunizate.

Medicul a subliniat și faptul că vaccinul ne protejează împotriva noilor tulpini de COVID-19, iar vaccinarea cât mai rapidă a tuturor va duce la dispariția virusului.

Total
0
Shares
Total
0
Share