Megan Markle este din nou însărcinată – Focus Prima TV

Megan Markle este din nou însărcinată

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară. O fotografie postată de Ducesa de Sussex a scos totul la iveală. La scurt timp, informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al foștilor membri ai Casei Regale Britanice.

Anunțul potrivit căruia Meghan Markle va fi din nou mămică a fost făcut de un prieten apropiat al cuplului. Acesta a postat pe contul său de Twitter o fotografie alb-negru cu cei doi soți. Meghan stă întinsă pe piciorul lui Harry, în timp ce își ține mâna pe burtă, într-un gest matern.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a confirmat informația. Și de la Palatul Buckingham a venit un comunicat prin care familia regală a Marii Britanii își exprimă bucuria.

Sarcina vine la doar câteva luni după ce Meghan a suferit un avort spontan în luna iulie a anului trecut. Ducesa a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut alături de soțul ei, Harry, într-un articol publicat de cotidianul american The New York Times.

Meghan și prințul Harry sunt deja părinții lui Archie, un băiețel născut în mai 2019. Câteva luni mai târziu, aceștia s-au mutatîn California de Sud, pentru a trăi o viață independentă, departe de ochii presei.

Total
0
Shares
Total
0
Share