Melania Trump, când a fost rugată să intervină pentru stoparea violențelor de la Capitoliu: „Nu”. Ce făcea Prima Doamnă pe 6 ianuarie - Focus Prima TV

Melania Trump, când a fost rugată să intervină pentru stoparea violențelor de la Capitoliu: „Nu”. Ce făcea Prima Doamnă pe 6 ianuarie

Melania Trump, fosta Primă Doamnă a Americii, a refuzat pe 6 ianuarie să facă apel la încetarea violențelor care izbucniseră la sediul Capitoliului, scrie CNN, citând două surse apropiate situației. Fosta sa șefă de cabinet urmează să scoată o carte în care dezvăluie, printre altele, și acest episod. 

Sursele citate de CNN afirmă că Stephanie Grisham, șefa de cabinet a Melaniei Trump, i-a trimis acesteia un mesaj pe 6 ianuarie, când Capitoliul a fost luat cu asalt de susținătorii lui Donald Trump, care încercau să împiedice confirmarea lui Joe Biden drept câștigător al alegerilor prezidențiale.

Stephanie Grisham a scris: „Ai vrea să transmiți un mesaj pe Twitter că protestele pașnice sunt dreptul oricărui american, dar că nu e loc pentru fărădelegi și violență?”, la care Melania Trump a răspuns cu un singur cuvânt: „Nu”.

Fosta șefă de cabinet detaliază acest episod în cartea ei care urmează să apară luna viitoare, „Acum vă răspund la întrebări”, din care Politico a publicat fragmente.

În ianuarie, CNN a relatat că Melania Trump se afla la Casa Albă în timpul violențelor de la Capitoliu, ocupându-se cu o ședință foto pentru un covor recent amplasat într-una din încăperi. Ea nu a anulat ședința foto și nici nu a făcut declarații publice despre violențele comise de suporterii soțului ei, care au rupt baricadele și au luat cu asalt Capitoliul, la 3 kilometri distanță.

Abia pe 11 ianuarie Melania Trump a condamnat parțial violențele, mai scrie CNN.

Total
0
Shares
Total
0
Share