Mesajul de adio al Melaniei Trump – Focus Prima TV

Mesajul de adio al Melaniei Trump

Astăzi este ultima zi a lui Donald Trump la Casa Albă, iar ultimele pregătiri pentru ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite sunt în plină desfășurare. Prima Doamnă a Americii și-a părăsit funcția cu un mesaj de rămas bun, în care a dat de înțeles că atât ea, cât și soțul ei, nu vor fi prezenți la evenimentul de mâine.

În mesajul său de adio, Melania Trump le-a mulțumit lucrătorilor din sistemul medial și le-a cerut americanilor să fie prudenți în lupta cu pandemia de coronavirus. De asemenea, Prima Doamnă a menționat că violența nu reprezintă o soluție și a făcut apel la bună voință, curaj și devotament față de țară.

Conform tradiției, Melania Trump ar fi trebuit să o însoțească pe Jill Biden, viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, întrun tur al Casei Albe. Atât ea, cât și soțul ei, Donald Trump, au decis, însă, să nu se prezinte la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, Melania și-a încheiat discursul într-o notă pozitivă, în care și-a exprimat recunoștința pentru toți cei patru ani petrecuți la Casa Albă.

Mandatul de președinție al lui Donald Trump a fost marcat de două proceduri de impeachment, iar procesele urmează să aibă loc în Senat, după învestirea succesorului său. Trump fost pus sub acuzare pentru exercitarea presiunilor asupra Ucrainei de a lansa o anchetă pentru corupție împotriva lui Joe Biden, dar și pentru incitarea la violență în timpul violențelor asupra Capitoliului.

Total
0
Shares
Total
0
Share