Mesajul Horeca: Mai ușor cu postările pe Facebook – Focus Prima TV

Mesajul Horeca: Mai ușor cu postările pe Facebook

Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

Şi în timp ce Capitala înregistrează cel mai mare număr de îmbolnăviri din ţară, petrecerile continuă. Chiar şi în
restaurante, care teoretic ar trebui să fie închise. Pe mesele dintr-un local a existat şi un anunţ, prin care clienţii sunt îndemnaţi să nu posteze imagini pe internet. Alţii nici măcar nu s-au străduit să ascundă. Aflată într-un restaurant, fiica manelistului Adrian Minune s-a lăudat fără rețineri pe Instagram. În imaginile se vede cum zeci de persoane petrec nestingherite.

Sunt imagini filmate într-un restaurant din Capitală. Din punct de vedere legal ar fi trebui să fie închis, la fel ca toate localurile de profil. În realitate, zeci de oameni mănâncă, ascultă muzică live şi dansează.

Cea care a postat imaginile este Karmen, fiica manelistului Adrian Minune.

De altfel, nici patronii restaurantului nu se ascund. Pe pagina de Instagram a localului au fost postate imagini cu
petrecerea. Însoţite de mesajul “Este weekend”.

Într-un alt restaurant proprietarii au găsit o soluţie să fenteze legea. Au spaţiul trecut ca terasă, deşi există pereţi de sticlă. Şi acolo a fost petrecere în weekend. Pe mesele din local a stat şi un anunţ: “Dragi prieteni, pentru siguranţa noastră, vă rugăm să încercaţi să nu postaţi pe Facebook şi Instagram în această seară”.
Cei aflaţi în club nu au reuşit însă se abţină să nu se laude pe reţelele de socializare. În imagini se văd foarte mulţi
oameni înghesuiţi care petrec fără să le pese de reguli.

Total
0
Shares
Total
0
Share