Mesajul lui Moș Crăciun – Focus Prima TV

Mesajul lui Moș Crăciun

În ciuda pandemiei de coronavirus, Moș Crăciun nu a uitat de misiunea sa din fiecare an: aceia de-i bucura pe cei mici, dar și pe cei mari. Înainte de a pleca în călătoria sa în jurul lumii pentru a oferi cadouri, Moșul a transmis un mesaj de încurajare oamenilor.

În fiecare an, mii de oameni din întreaga lume se îndreaptă spre satul lui Moș Crăciun din nordul Finlandei, pentru a-l vizita. Anul acesta, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, mulțimilor nu le-a fost permis să se adune pentru a-l vedea pe el și pe elfii săi. Așadar, Moșul a transmis un mesaj video către toți oamenii de pretutindeni.

Moș Crăciun a avut un mesaj și pentru părinți, cărora le-a recomandat să petreacă cât mai mult timp cu proprii copii, în aceste momente speciale. După ce a urat un Crăciun fericit oamenilor, Moșul a îndemnat, de asemenea, și la respectarea recomandărilor și a regulilor sanitare.

Ulterior, simpaticul bătrânel a plecat la drum prin pădurea înzăpezită, pe sania trasă de reni, în timp ce elfii își luau rămas bun de la el. Acesta are de parcurs o lungă călătorie în jurul lumii, din orașul său natal, situat în Cercul Polar.

Total
0
Shares
Total
0
Share