Mese calde pentru cadrele medicale – Focus Prima TV

Mese calde pentru cadrele medicale

15 mii de mese calde donate de 15 restaurante la 5 spitale. Așa se traduce campania “Masă pentru doi”, menită să sprijine două dintre cele mai afectate sectoare pe timp de pandemie, cel medical și HORECA. Astfel, medicii au primit câte o masă caldă pe zi, ajutând în acest fel și restaurantele, care nu mai au activitate de câteva luni de zile.

Cadrele medicale din București, Craiova, Timișoara și Cluj au primit zilnic câte o masă caldă, pregătită cu emoție de angajații micilor afaceri locale. În proiect au fost implicate 15 restaurante, care au oferit peste 15 mii de mese calde persoanelor care lucerază în sistemul medical.

Proiectul a fost gândit pentru a ajuta ambele sectoare afectate de pandemie: cel sanitar, dar și industria HORECA.

Restaurantele implicate în acest proiect sunt fie mici afaceri de familie, fie restaurante ce sunt la inceput de drum și au nevoie de susținere în perioada în care cu greu isi pot desfăsura activitatea

Cadrele medicale spun că sunt recunoscătoare și că astfel de inițiative le determină să meargă mai departe.

De la începutul pandemiei, mai multe companii au sprijinit personalul sanitar sub diverse forme și au reușit astfel să pună un zâmbet pe buzele celor care luptă în fiecare zi cu virusul sars-cov-2.

Total
0
Shares
Total
0
Share