Metrou prăbușit în Mexic – Focus Prima TV

Metrou prăbușit în Mexic

Cel puțin 20 de persoane murit și aproape 80 au fost rănite după ce o un metrou suspendată a căzut de la mare înălțime în capitala Mexicului! Tragedia a fost cauzată de faptul că pasarela pe care se afla garnitura s-a surpat. Zeci de medici și pompieri au intervenit pentru a salva oamenii rămași blocați sub fiare și dărămături.

A fost nevoie de zeci de pompieri și echipamente speciale pentru a-i salva pe cei răniți rămași blocați, sub privirile uimite ale trecătorilor. Toate persoanele accidentate au fost transportate de îndată la 2 spitale din zonă.
Metroul s-a prpbușit de la mare înălțime peste mașinile care circulau pe unul dintre cele mai mari bulevarde din sud-estul capitalei Mexicului. Structura metalică a cedat sub greutatea garniturii, desi linia fusese inaugurată în 2012 , cu mare fast si investitia a fost de aproape 2 milioane de dolari. Autorităţile au inceput o anchetă.

Răniții au fost transportati la 2 spitale din oras. În martie a anului trecut, două trenuri de metrou s-au ciocnit tot în capitala Mexicului. Atunci o persaoană a murit și alte 40 au fost rănite.

Total
0
Shares
Total
0
Share