Metroul din New York utilizează voci de celebrităţi pentru a le cere călătorilor să fie precauţi în contextul pandemiei – Focus Prima TV

Metroul din New York utilizează voci de celebrităţi pentru a le cere călătorilor să fie precauţi în contextul pandemiei

Metroul din New York utilizează voci de celebrităţi pentru a le cere călătorilor să fie precauţi.

Autoritatea de Transport Metropolitan (MTA) din New York, care gestionează reţeaua de metrou cu cele mai multe staţii din lume, a decis să recurgă la vocile unor celebrităţi ce pot fi ascultate prin intermediul unui sistem de difuzoare, pentru a le reaminti călătorilor normele de securitate sanitară şi a evita astfel contagierile cu noul coronavirus, relatează EFE.

„Bună, sunt Jerry Seinfeld. Vă rog să faceţi tot posibilul să menţineţi distanţa socială în vagoane şi în staţii. Menţinearea unei distanţe de un metru şi jumătate este un mod fanstastic pentru a menţine securitatea oraşului nostru….Şi mai faceţi şi economie la deodorant”, anunţă la megafon popularul comediant al serialului „Seinfeld”.

Alături de el alte 25 de vedete, actori, muzicieni şi sportivi participă la această campanie lansată în metrou şi în autobuzele din New York în care le este reamintită cetăţenilor importanţa de a purta cum trebuie măştile sanitare pentru a acoperi şi nasul, transmite Agerpres.

Printre aceştia figurează Whoopi Goldberg, Fran Lebowitz, Michael Rapaport, Peter Rosenberg, Awkwafina, Cam’ron, Angela Jee, Natasha Lyonne, Debi Mazar, Edie Falco, Ilana Glazer, Jadakiss sau Dave East.

Total
0
Shares
Total
0
Share