Mihai Tudose: Evacuarea de la Foişor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîţu şi problema Cioloş” – Focus Prima TV

Mihai Tudose: Evacuarea de la Foişor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîţu şi problema Cioloş”

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose susţine că evacuarea pacienţilor de la Spitalul „Foişor” din Capitală nu mai reprezintă „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîţu şi problema Cioloş”.

Mihai Tudose a transmis că problema de la Spitalul „Foişor” a fost a ministrului Sănătăţii până ieri „la ora 22-23:00”. După aceea, situaţia a devenit responsabilitatea premierului Florin Cîţu şi a lui Dacian Cioloş. „Problema s-a chemat Voiculescu până ieri, pe la ora 22-23.00, aşa. După ora 23.00, la vreo două ore după ce a început nebunia, nu mai este problema Voiculescu, ci este problema Cîţu şi este problema Cioloş. A ieşit domnul Barna şi a spus că e de la ceilalţi, deci de la Cioloş, căci succesul are părinţi multipli, dar eşecul e cam orfan. Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună. Nu şi-l mai asumă nimeni, nu?”, a declarat Tudose, pentru Mediafax. Europarlamentarul social-democrat îl critică pe Florin Cîţu inclusiv pentru anunţul privind revenirea la normalitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share