Mii de restaurante controlate și mii de persoane amendate pentru nepurtarea măștii. Sancțiuni de 1,2 milioane de lei în 24 de ore – Focus Prima TV

Mii de restaurante controlate și mii de persoane amendate pentru nepurtarea măștii. Sancțiuni de 1,2 milioane de lei în 24 de ore

Autoritățile și-au intensificat controalele pentru a verifica respectarea măsurilor din pandemie, odată cu aproprierea sărbătorilor, când există riscul de a avea aglomerații. Au fost verificate peste 90.000 de persoane și mii de restaurante, iar amenzile date în decurs de 24 de ore au atins o sumă considerabilă, peste 1 milion de lei. Pentru nepurtarea măștii de protecție au fost sancționate 5.500 de persoane și au fost întocmite patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au verificat, în ultimele 24 de ore, peste 92.000 de persoane şi aproximativ 11.600 de obiective de interes, dintre care 4.400 de restaurante, terase şi fast-food-uri, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Monica Dajbog.

În zonele și pe arterele aglomerate se organizează periodic activități preventive, dar și filtre rutiere, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, inclusiv în activitatea de transport a persoanelor, susține Ministerul de Interne.

Total
0
Shares
Total
0
Share