Ministerul Afacerilor Externe consideră situaţia din Statele Unite ”îngrijorătoare şi inacceptabilă”: Avem încredere în democraţia din State Unite, care ar trebui să rămână un model mondial - Focus Prima TV

Ministerul Afacerilor Externe consideră situaţia din Statele Unite ”îngrijorătoare şi inacceptabilă”: Avem încredere în democraţia din State Unite, care ar trebui să rămână un model mondial

Ministerul Afacerilor Externe a reacţionat, miercuri seară, la situaţia din Statele Unite ale Americii, pe care o consideră ”îngrijorătoare şi inacceptabilă”. Oficialii români îşi arată încrederea în democraţia americană, care ” ar trebui să rămână un model mondial” şi speră să situaţia va fi curând detensionată.

Ministerul Afacerilor Externe a reacţionat, miercuri seară, la situaţia din Statele Unite ale Americii printr-un mesaj pe Twitter. 

Violenţa de la Capitol Hill din Washington DC este îngrijorătoare şi inacceptabilă. Avem încedere în democraţia Statelor Unite, care ar trebui să rămâă un model mondial”, a transmis MAE. 

Total
0
Shares
Total
0
Share