Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier înaintea meciului Austria - Macedonia de Nord - Focus Prima TV

Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier înaintea meciului Austria – Macedonia de Nord

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a fost implicat într-un accident rutier minor, duminică seara, când se afla în drum spre Arena Naţională acolo unde a asistat la Austria – Macedonia de Nord (scor 3-1), primul meci găzduit de România la EURO 2020.

Incidentul a avut loc pe centura Ploieştiului, iar ministrul se afla la volanul maşinii de serviciu deoarece anterior şoferului său i se făcuse rău.

“În data de 13 iunie, în drum spre Bucureşti, pentru a participa la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord, am preluat la un moment dat volanul autoturismului de serviciu, pentru că şoferului meu i se făcuse rău pe drum. Pe centura Ploieştiului, înainte de intrarea pe autostradă, maşina noastră a fost implicată într-un accident rutier minor, respectiv o tamponare uşoară. Aceasta s-a produs pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile şi a acumulării de apă pe carosabil, ceea ce a generat fenomenul de acvaplanare”, a declarat Novak.

“Ambele autovehicule implicate au suferit avarii nesemnificative şi nicio persoană nu a fost rănită. Au fost încheiate documente de constatare amiabilă a accidentului, iar acesta se află acum în service, pentru reparaţii”, a adăugat el.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share