Ministrul Energiei, despre asocierea Dianei Șoșoacă și liderilor AUR cu protestele minerilor: Nu s-au dus acolo să rezolve probleme - Focus Prima TV

Ministrul Energiei, despre asocierea Dianei Șoșoacă și liderilor AUR cu protestele minerilor: Nu s-au dus acolo să rezolve probleme

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, la Digi24, că încercarea senatoarei Diana Șoșoacă și a liderilor AUR de a se asocia cu protestele minerilor din Valea Jiului a fost pentru a “câștiga capital politic”.

„S-au încins spiritele. Practic, nu s-au dus acolo să rezolve probleme, ci s-au dus să se folosească de această problemă, a întârzierii plății salariilor, care cu adevărat este o problemă pentru acea zonă – este o zonă monoindustrială – să câștige un capital politic. Nu este normal. Toți trebuie să tragem în aceeași direcție să găsim o rezolvare pentru Valea Jiului.

Fondul de tranziție justă pus la dispoziție de UE trebuie folosit în acest scop.

Nu cred că este o soluție ceea ce s-a întâmplat. Soluția cu plata salariilor era oricum rezolvată prin această ordonanță pe care am dat-o și inițiat-o în urmă cu două săptămâni înainte de pornirea acestui proteste. Suntem persoane responsabile, un guvern responsabil.

Total
0
Shares
Total
0
Share