Ministrul Muncii, despre neimpozitarea salariului minim: Nu e luată încă o decizie pe acest subiect. Există şi avantaje şi dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de măsuri – Focus Prima TV

Ministrul Muncii, despre neimpozitarea salariului minim: Nu e luată încă o decizie pe acest subiect. Există şi avantaje şi dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de măsuri

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că nu s-a luat o decizie în coaliţia de guvernare cu privire la propunerea formulată de USR privind neimpozitarea salariului minim. “Nu e luată încă o decizie pe acest subiect. Există şi avantaje şi dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de măsuri”, declară Turcan.

Întrebată, luni seară, într-o emisiune televizată, dacă s-a discutat în coaliţia de guvernare despre măsura privind scutirea de impozit a salariilor echivalente cu salariul minim pe economie, Raluca Turcan a răspuns că nu s-a luat o decizie în această privinţă.  

“Există trecută această idee în programul de guvernare pentru a fi supusă unei dezbateri în interiorul Coaliţiei şi a lua o decizie. Nu e luată încă o decizie pe acest subiect. Există şi avantaje şi dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de măsuri şi nu aş vrea să mă antepronunţ înainte de a purta această discuţie în interiorul coaliţiei”, a declarat Raluca Turcan, la B1 Tv.

Total
0
Shares
Total
0
Share