Ministrul sănătății: Alte țări au rata vaccinării de 80% și au ridicat restricțiile. Noi vrem o țară ca afară, dar nu facem nimic - Focus Prima TV

Ministrul sănătății: Alte țări au rata vaccinării de 80% și au ridicat restricțiile. Noi vrem o țară ca afară, dar nu facem nimic

Profimedia

Ministrul interimar al sănătății, Attila Cseke, atrage atenția că situația epidemică gravă din România din acest moment este o consecință a ratei de vaccinare extrem de scăzute. Ministrul spune că alte țări deja au trecut de rate de vaccinare de 70% sau 80% și au ridicat restricțiile în timp ce „noi vrem o țară ca afară, dar la nivelul individului nu facem nimic pentru chestiunea asta”.

„Din păcate vedem diferențele care sunt la procentul de vaccinare și trebuie să ne confruntăm cu aceste cifre. Avem 33% în timp ce unele țări sunt la 80% sau peste 60-70% și au ridicat restricțiile, a trecut valul 4 pandemic.

Vrem o țară ca afară, a fost și un slogan, dar noi ca societate, nu toți, dar avem părți însemnate din societate care vor o țară ca afară, dar la nivelul individului nu se dorește să se facă mai nimic pentru chestiunea asta.

Total
0
Shares
Total
0
Share