Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge: „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi” - Focus Prima TV

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge: „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge astăzi, 24 aprilie 2021. Politiciana a făcut declarații imediat după gestul pe care l-a făcut în speranța că va salva mai multe suflete.Ministrul Sănătății a donat sânge. Ioana Mihăilă a transmis că a făcut acest gest cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi”, declară ea.

„Astăzi am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală. Am făcut-o cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. Am făcut-o şi pentru că se apropie Paştele şi urmează patru zile libere pentru noi, dar nu şi pentru pacienţii din spitale, iar centrele de transfuzii au nevoie să fie pregătite şi să poată ajuta.Fiecare dintre noi poate dona sânge şi salva 2 vieţi”, scrie ministrul pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share