Ministrul Sănătății: Presiunea uriașă este numărul mare de decese, dar un lockdown nu este o alternativă. Am experimentat anul trecut - Focus Prima TV

Ministrul Sănătății: Presiunea uriașă este numărul mare de decese, dar un lockdown nu este o alternativă. Am experimentat anul trecut

În ciuda numărului mare de infectări și de decese, un lockdown total „nu este o alternativă”, a spus ministrul Sănătății Cseke Attila, marți seara, la Digi24. „Am experimentat anul trecut. Nu cred că mai dorim să mai experimentăm încă o dată”, a conchis ministrul.

Cseke Attila: Un lockdown total nu este o alternativă, pentru că lockdown-ul total am văzut unde ne-a adus anul trecut. Închiderea economiei, închiderea oamenilor în case… în afară de anumite efecte, unele și psihologice asupra unor persoane care să stea închise luni întregi, nu e chestiune confortabilă.

Sunt tot felul de situații pe care din păcate le-am experimentat anul trecut. Nu cred că mai dorim să mai experimentăm încă o dată. Dar asta înseamnă că trebuie să fim și responsabili, ca să nu mai ajungem încă o dată acolo.

Un lockdown total nu ne-ar ajuta. Suntem după o săptămână și o zi de la restricțiile care s-au anunțat, iar la sfârșitul acestei săptămâni va trebui să facem o analiză unde suntem.

Total
0
Shares
Total
0
Share