Ministrul Voiculescu a scris pe Facebook că şi-a programat părinţii pentru vaccinare, iar platforma a funcţionat bine – Focus Prima TV

Ministrul Voiculescu a scris pe Facebook că şi-a programat părinţii pentru vaccinare, iar platforma a funcţionat bine

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a scris vineri seara pe pagina sa de Facebook că tocmai şi-a programat părinţii pentru vaccinarea anti-COVID-19, iar platforma pentru programări a funcţionat bine şi a fost ”intuitivă”, însă apoi a revenit şi a afirmat că a “evaluat parţial greşit” în condiţiile în care pentru multe persoane înscrierea a durat ore, iar altora le-a fost imposibil să se programeze.

“Tocmai mi-am programat părinţii pentru vaccinare. Platforma a funcţionat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncţionalităţi? Probabil că da. Nu voi veni niciodată în faţa voastră să vă spun că totul este perfect atunci când nu este. STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme şi pentru a îmbunătăţi platforma”, a scris ministrul Voiculescu iniţial.

Referitor la organizarea etapei a II-a a campaniei de vaccinare în judeţele din ţară, el a arătat că “omul sfinţeşte locul”.

Total
0
Shares
Total
0
Share