Minivacanța de 1 Decembrie. Aglomerație în stațiuni, medicii avertizează: De Crăciun vom avea spitalele pline! – Focus Prima TV

Minivacanța de 1 Decembrie. Aglomerație în stațiuni, medicii avertizează: De Crăciun vom avea spitalele pline!

Românii se tem mai mult că își vor rata minivacanta de 1 Decembrie decât de COVID. Deși Predealul e în scenariul roșu, e o destinație foarte râvnită. Hotelierii profită din plin de această vacanță de 1 Decembrie și speră că vor recupera măcar o parte din dezastrul care a însemnat 2020 pentru turism. În ultima săptămână, la Predeal telefoanele au sunat încontinuu, iar unele rezervări au fost făcute deja cu câteva luni înainte. Sâmbătă se deschide sezonul de schi și în staţiunea Straja, în plină polemică europeană legată de oportunitatea menținerii deschise a pârtiilor. Nota de plată a distracției de 1 Decembrie se va regăsi, însă, în spitalele copleșite de pacienți în perioada Crăciunului, dacă nu sunt respectate regulile de prevenție, avertizează medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta.

Pe turiști nu-i sperie nimic, nici măcar coronavirusul.

„O atmosferă foarte frumoasă, mai ales pentru ei. E prima zăpadă pe anul acesta”, spune o turistă venită la Predeal cu copiii.

Total
0
Shares
Total
0
Share