Minoră violată de 7 băieți - Focus Prima TV

Minoră violată de 7 băieți

O fată cu probleme psihice în vârstă de 17 ani a fost violată de mai mulți băieți. Totul s-a întâmplat într-o comună din județul Argeș. Unul dintre ei, minor și el, ar fi pus totul la cale. A convins-o pe fată că este îndrăgostit de ea și a dus-o, pe rând, în două case, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale cu 7 băieți. Fata a povestit totul acasă iar poliția a început o anchetă. Tinerii, dintre care 3 minori, riscă ani grei de închisoare pentru viol.

Băiatul de 14 ani a ademenit-o pe tânără prin metoda lover boy. I-a spus fetei că are sentimente pentru ea și că își doreste să formeze un cuplu. Astfel a convins-o să îi trimită fotografii cu ea în ipostaze indecente. Ulterior, băitul a început să o șantajeze și i-a cerut bani ca să nu le publice pe internet.

Ororile nu s-au oprit aici. După ce și-au batut joc de ea, au lăsat-o sa plece. Întoarsă acasă, fata a povestit familiei ce a pățit, iar bunica a anunțat poliția. Anchetatorii au identificat 11 suspecți. Fapta este cu atât mai gravă cu cât minora are un handicap mintal.

Vecinii sunt șocați și spun că așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în localitatea lor.

Pentru fapta lor, cei vinovați riscă între 3 și 12 ani de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share