Minoră violată de 8 bărbați - Focus Prima TV

Minoră violată de 8 bărbați

Caz șocant în Capitală! O fată de 14 ani a fost violată de opt bărbați. Tragedia a avut loc chiar în a doua zi de Crăciun, însă polițiștii au reușit să-i prindă abia acum pe făptași. Tânăra a căzut în plasa agresorilor după ce a acceptat să se întâlnească cu un tânăr pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare.

Violul a fost premeditat. Calvarul a început în momentul în care fata a ieșit la ceea ce trebuia să fie o simplă plimbare cu un tânăr de 18 ani cunoscut pe o platformă socială. S-a urcat în mașina acestuia iar peste câteva minute șoferul a oprit pentru a mai lua câțiva prieteni.

În cele din urmă, agresorii și au abandonat victima pe stradă. Cu ultimele forțe, fata a mers până la cea mai apropiată secție de poliție. Drama ei este însă departe de a se fi sfârșit. Traumele acestui moment o vor urmări tot restul vieții.

De altfel, pedepsele pentru cei care comit violuri sunt prea blânde, spun specialiștii. Legislația românească prevede în aceste cazuri o pedeapsă maximă cu închisoarea de 12 ani.

După mai bine de o lună de căutări, polișitii au dat de urma celor 8 violatori. Au fost arestați preventiv și urmează ca, în urma procesului, magistrații să stabilească câți ani vor petrece după gratii.

Total
0
Shares
Total
0
Share