Miracol pe șosea - Focus Prima TV

Miracol pe șosea

Un bărbat din Dâmbovița a scăpat miraculos după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de o cisternă. Tot ca prin minune a scăpat și o șoferiță din Argeș. Femeia a intrat cu o viteză nebună în curba morții de pe A1, la ieșirea din Pitești pe sensul către Capitală.

Sunt imagini filmate la doar câteva minute după impact. Mai mulți martori au oprit să îl ajute pe bărbatul care rămăsese încarcerat în propria mașină. Accidentul a avut loc în localitatea dâmbovițeană Dărmănești. Impactul dintre autoturismul pe care-l conducea și o cisternă a fost atât de puternic încât mașina victimei a fost proiectată în gardul unei case. Salvatorii l-au scos pe bărbat în viață dintre fiarele contorsionate.

Bărbatul a fost transportat la spitalalul din Târgoviște. Starea sa, deși gravă, este stabilă. Polițiștii dâmbovițeni au deschis un dosar penal și continuă cercetările. Și în Argeș, o șoferiță în vârstă de 26 de ani a fost la un pas de moarte. Circula cu viteză pe A1, la ieșirea din Pitești când a pierdut controlul volanului. Mașina s-a răsturant pe
câmp, la zeci de metri distanță de carosabil.

Alături de femei, în mașină se afla și fratele acesteia, un tânăr de 17 ani. Amândoi au scăpat doar cu câteva răni
ușoare. Autoritățile fac în continuare cercetări pentru a afla toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Total
0
Shares
Total
0
Share