Miting de protest al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, miercuri, în faţa Guvernului – Focus Prima TV

Miting de protest al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, miercuri, în faţa Guvernului

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) a anunţat, luni, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, un nou miting de protest împotriva actualei conduceri a Ministerul Tineretului şi Sportului, de data aceasta în faţa sediului Guvernului României.

Protestul, programat pentru miercuri, 14 aprilie, de la ora 11:00, este al doilea al SNST de la începutul acestei luni după cel din 6 aprilie desfăşurat în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului.

“Cerem soluţii de la Guvern! MTS nu are răspunsuri. Ministerul Tineretului şi Sportului nu găseşte soluţii la problemele noastre şi pentru aceasta mergem mai departe! Miercuri, 14 aprilie, începând cu ora 11.00, vom cere Guvernului să intervină. Conducerea MTS nu poate să rezolve şi nici nu vrea dialog, aşa că îi arătăm Premierului Cîţu situaţiile la care s-a ajuns în Sport şi Tineret, direcţia greşită în care merge actuala echipă”, se arată în comunicatul citat.

Mitingul din 6 aprilie din faţa MTS, la care au participat aproximativ 100 de membri ai Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, dar şi reprezentanţi ai Publisind şi Blocului Naţional Sindical, s-a dorit a fi un semnal de alarmă cu privire la sărăcia existentă în domeniile sport şi tineret şi la măsurile incoerente care duc la scăderea rezultatelor şi la creşterea abandonului sportiv.

Sindicaliştii consideră că bugetele alocate în anul olimpic 2021 nu asigură minimul necesar pentru pregătirea tinerilor şi sportivilor şi nici nu poate restabili funcţionalitatea bazelor sportive, taberelor şi centrelor de agrement.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share