Mitropolitul Ardealului, atac vehement în ziua votului. Ce spune despre restricţii, atacurile împotriva BOR şi COVID-19 – Focus Prima TV

Mitropolitul Ardealului, atac vehement în ziua votului. Ce spune despre restricţii, atacurile împotriva BOR şi COVID-19

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, s-a arătat nemulţumit, duminică, la slujba de Sfântul Nicolae, că oamenii au fost nevoiţi să aştepte afară, în frig, deşi „catedrala poate cuprinde o mare mulţime de credincioşi, respectând întru totul distanţa”. El a vorbit şi despre „atacurile” împotriva Bisericii.

Mitropolitul Streza a izbucnit în Slujba de Sfântul Nicolae: „biserica este astăzi marginalizată, este hulită”. ÎPS Laurenţiu Streza a vorbit, la slujba de duminică, din Catedrala Mitropololitană din Sibiu, despre modul în care „Sfântul ierarh Nicolae ne arată cum trebuie să ne apărăm dreapta credinţă. Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte o acţiune împotriva ei pe faţă. Nu mai recunoaşte nimeni nici Biblia, nici pe Hristos. Vom auzi tot mai multe atacuri de acestea, dar avem însă certitudinea că aşa cum Dumnezeu l-a apărat pe Sfântul Ierarh Nicolae, ne va apăra şi pe noi”.

ÎPS Streza şi-a arătat nemulţimirea faţă de interzicerea accesului credincioşilor în biserică: „Iubiţi credincioşi, vă rugăm să intraţi în biserica, respectând acele reguli care sunt impuse, mai ales astăzi, în ziua de votare. Mergeţi pe rând, cu toţii, veniţi să primiţi sfintele taine. V-am aşteptat aici, pentru ca să vă cerem iertare, pentru că a trebuit să staţi în frig, afară, desi catedrala noastră poate să cuprindă o mare mulţime de credincioşi, respectând întru totul distanţa. Avem însă bucuria cea mare acestui îndoit praznic”.

Total
0
Shares
Total
0
Share