Moarte stupidă pentru o tânără, la o petrecere de 8 martie. A intrat în camera greşită, unde şi-a găsit sfârşitul – Focus Prima TV

Moarte stupidă pentru o tânără, la o petrecere de 8 martie. A intrat în camera greşită, unde şi-a găsit sfârşitul

Poliţiştii au deschis o anchetă şi cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care o tânără de 30 de ani şi-a găsit sfârşitul.

Moarte stupidă pentru o tânără de 30 de ani, din judeţul Iaşi. Fata a murit înecată la o petrecere de 8 martie, care a avut loc în vecini.  Tânăra se afla, împreună cu familia ei, în casa unui prieten, când s-a hotărât să meargă până la toaletă. Uşa de la toaletă era alăturată unei alte uşi, care ducea către beci. Tănăra a deschis uşa greşită şi a căzut într-o fântână săpată în beci cu scopul de a colecta surplusul de apă. Fără să cunoască încăperea, Elena a căzut într-o capcană fatală şi s-a înecat, scrie bzi.ro. „Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţe despre faptul că o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedată. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Total
0
Shares
Total
0
Share