Moarte suspectă a unui om de afaceri - Focus Prima TV

Moarte suspectă a unui om de afaceri

Moarte învăluită în mister a unui milionar din Prahova! Florin Abagiu, patronul unei fabrici de mezeluri și al unui hotel, s-a stins după ce a intrat cu mașina în singurul copac de pe marginea șoselei. Martorii spun ca masina era condusa cu viteza.

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 144, între localitățile Florești și Nedelea. Omul de afaceri Florin Abagiu
era la volanulu unui SUV când a ieșit de pe șosea și a izbit violent singurul copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat înapoi pe șosea, la câteva zeci de metri distanță. Partea din față a mașinii s-a făcut zob.

Bărbatul mergea cu viteză pe drumul județean. Anchetatorii iau însă în calcul și ipoteza potrivit căreia i s-ar fi făcut rău la volan. Autopsia urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un infarct.

Una dintre vecine povestește că a plecat nervos de acasă.

Florin Abagiu deținea o fabrică de mezeluri, un hotel și mai mult afaceri în județul Prahova. În trecut a fost inclus în top 300 milionari din România.

Omul de afaceri Florin Abagiu plănuia să construiască în viitorul apropiat o bază sportivă și un hotel pentru sportivi în Parcul Istrati din Câmpina. Voia să schimbe fața locului și se gândea inclusiv la amenjarea unui bazin de înot. Nu a mai apucat.

Total
0
Shares
Total
0
Share