Moarte suspectă, tânăr împușcat în mașină - Focus Prima TV

Moarte suspectă, tânăr împușcat în mașină

Descoperire macabră în orașul Roman. Un grup de tineri a văzut într-o mașină trupul neînsuflețit al unui bărbat. Fusese împușcat, au descoperit polițiștii. Din primele cercetări ar fi vorba de o sinucidere, însă anchetatorii nu exclud complet varianta unei crime. Apropiații victimei susțin că bărbatul nu ar fi avut nici un motiv să-și pună capăt zilelor.

Bărbatul lucra la un magazin care comercializa arme de vânătoare. Patronul afacerii era chiar tatăl acestuia. Un grup de tineri a alertat poliția după ce a observat că șoferul unei mașini trase pe dreapta nu dădea semne de viață.

Din primele cercetări, polițiștii cred că ar fi vorba despre o sinucidere. Nici unul din apropiații bărbatului găsit fără suflare nu-și poate explica însă gestul. Tocmai de aceea, anchetatorii verifică și alte piste. Inclusiv pe cea mai puțin
probabilă. Cea a declanșării accidentale a armei.

Arma care a provocat decesul este un pistol de tip Carpați.

Mașina în care a fost găsit trupul neînsuflețit a fost ridicată pentru cercetări amănunțite. De asemenea, trupul bărbatului a transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru investigații suplimentare.

Total
0
Shares
Total
0
Share