Modă în pandemie - Focus Prima TV

Modă în pandemie

Aflată în plină desfășurare, săptămâna Modei de la Londra este primul mare eveniment de fashion în care se conturează trendurile care au apărut chiar în timpul pandemiei. Iar stilul vestimentar nu a fost singurul element de pe cat-walk ce a suferit modificări în vremurile dificile pe care le traversăm. Vedeta absolută a acestor zile este designerul de origine turcă Bora Aksu.

Culori pastel, imprimeuri florale și materiale fluide. Cam așa a arătat colecția pe care Bora Aksu a prezentat-o publicului în cadrul săptămânii modei din capitala britanică. Stilul îndrăzneţ, aminitind de creaţiile anilor 60, a fost unanim apreciat de public şi de critici.

Vremurile pandemice şi-au pus amprenta asupra întregului eveniment londonez. Mai bine de jumătate din prezentări au avut loc online. Nu şi a lui Bora Aksu. Care a insistat ca modele să poarte hainele sale în aer liber, în prezenţa publicului.

Opinii similare au formulat şi specialiştii din industrie. Moda este indisolubil legată de aspectul fizic al vieţii de zi cu zi.

Săptămâna Modei de la Londra are loc de două ori pe an, în lunile februarie și septembrie, iar ediția de toamnă
evenimentului se va desfășura până marți.

Total
0
Shares
Total
0
Share