Moment istoric. A început transportul pentru primele loturi de vaccin anti-Covid către țările Uniunii Europene – Focus Prima TV

Moment istoric. A început transportul pentru primele loturi de vaccin anti-Covid către țările Uniunii Europene

Camioanele încărate cu primele doze din vaccinul anti-Covid de la Pfizer, destinate țărilor din Uniunea Europeană, au părăsit fabrica din Belgia, miercuri, și se îndreaptă spre cele 27 de țări ale Uniunii Europene.

Începând cu data de 27 decembrie, cele 27 de țări ale Uniunii Europene vor începe vaccinarea, după ce Agenția de Reglementare a Medicamentelor europeană a dat undă verde pentru folosirea serului Pfizer-BioNTech, luni.

Primele doze au plecat încărcate în trei camioane frigorifice, escortate de două mașini de poliție fiecare. Pfizer nu a dezvăluit care este destinația inițială a acestor camioane.

Uniunea Europeană a început grăbirea procedurilor pentru aprobarea serului Pfizer după ce Statele Unite și Regatul Unit au început deja propriile campanii de vaccinare la începutul și mijlocul lunii decembrie. Elveția este cea mai recentă țară europeană care a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului.

Total
0
Shares
Total
0
Share