“Mortul” a venit acasă – Focus Prima TV

“Mortul” a venit acasă

O familie din Iași a trăit, chiar înainte de Crăciun, o dramă parcă scosă dintr-un film de groază. O mamă și-a îngropat fiul care era dispărut încă din luna octombrie. Însă, șocul cel mai mare a venit în urmă cu câteva zile când băiatul ei i-a bătut la ușă.

La sfârșitul lunii octombrie, polițiștii din comuna Costuleni, județul Iași au găsit un cadavru în râul Jijia. Mama lui Gabriel își pierduse orice speranță, pentru că fiul ei era deja dispărut din luna octombrie. Așa că…a luat trupul neînsuflețit acasă și l-a îngropat. Șocul cel mai mare l-a simțit chiar Gabriel care a aflat că în cimitir există o cruce cu numele lui.

Când a realizat că fiul ei trăiește, mama lui Gabriel a trăit moment de groază și de spaimă. Nu îi venea să creadă că are ocazia să își revadă băiatul.

Cel mai greu moment a fost când Gabriel a mers la cimitir să își vadă mormântul.

Nu se știe deocamdată pe cine au înmormântat și de ce nimeni nu și-a dat seamă că bărbatul găsit în apă nu este Gabriel. Poliția efectuează cercetări suplimentare în acest caz și Gabriel încearcă acum să își rezolve problema în instamță ca să poată avea un act de identitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share