Moşteanu: În urmă cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu. Unul e la închisoare, altul este trimis în judecată. România se schimbă – Focus Prima TV

Moşteanu: În urmă cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu. Unul e la închisoare, altul este trimis în judecată. România se schimbă

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a afirmat, miercuri, în şedinţa de plen, că România se schimbă şi că în urmă cu patru ani la tribuna Parlamentului stăteau Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, iar acum unul este în închisoare, iar celălalt a fost trimis în judecată.

Moşteanu a afirmat că a venit momentul ca USR-PLUS să guverneze România pentru ca în Parlament legile bune să nu mai stea în sertare. 

“România se schimbă. În urma cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu, unul e la închisdoare, altul trimis în judecată. România se schimbă. În urmă cu patru ani în primele bănci se aflau Florin Iordache, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea. Azi sunt feţe noi care inspiră încredere în viitor. Noi cei care am luptat suntem aici, a venit momentul să guvernăm România, să facem un Parlament în care legile bune să nu mai stea în sertare. Văd că încă mai validaţi parlamentari cu probleme penale, sper să vă schimbaţi mai repede”, a transmis Ionuţ Moşteanu.  

Total
0
Shares
Total
0
Share