Muncă la foc automat - Focus Prima TV

Muncă la foc automat

Peste 20 de mii de apeluri pe zi și doar 175 de operatori în call center. Așa se desfășoară activitatea angajaților de la un sediu al Direcției de Sănătate Publică București. Medicii rezidenți care răspund mereu la telefon lucrează șapte zile din șapte. Există personal puțin și cerere prea mare. O parte dintre atribuțiile Direcției de Sănătate Publică ar putea fi preluate în curând de medicii de familii.

Miki este medic rezident și lucrează la Direcția de Sănătate Publică din București. Spune că e greu, dar nu se dă bătută, pentru că e conștient că, în acest moment, România se confruntă cu un număr foarte mare de cazuri noi de COVID. Tocmai din acest motiv, foarte mulți sună în call center pentru a solicita testare.

Problema este că sunt foarte puțini rezidenți care decid să lucreze la DSP când li se termină cele 30 de zile impuse de universitate

Programul îi epuizează, dar mulți dintre rezidenții de la DSP sunt motivați să contuinue pentru că iubesc Medicina

De mai bine de două săptămâni, mii de oameni sună zilnic la Direcția de Sănătate Publică.

Ca munca medicilor rezidenți din call center să fie mai ușoară, oamenii sunt sfătuiți să apeleze și la mediul online,
acolo unde pot face cerere de testare.

După ce au urmat toți pașii pe site, urmează testarea propriu zisă. Fie la unul dintre cele 28 de spitale din București, fie prin intermediul ambulanței care vine la domiciliu.

Total
0
Shares
Total
0
Share