”Ne se va da nimic la despăgubiri! Am fost mințiți cu nonșalanță” – Focus Prima TV

”Ne se va da nimic la despăgubiri! Am fost mințiți cu nonșalanță”

Fermierii români afectați de secetă la culturile de primăvară așteaptă cu disperare o formă de ajutor din partea statului, pentru a-și putea salva afacerile. Se pare, însă, că șansele ca aceste despăgubiri să vină sunt tot mai mici.

În urmă cu o săptămână, reprezentanții Alianței pentru Agricultură și Cooperare au stat la masa negocierilor atât cu premierul Florin Cîțu, cât și cu ministrul agriculturii Adrian Oros, pentru a găsi o soluție de acordarea a acestor despăgubiri. Unul dintre fermierii prezenți la discuții a fost Alexandru Baciu, vicepreședinte LAPAR. Acesta se declară, însă, total neîncrezător în posibilitatea de a mai vede vreo formă de sprijin din partea Guvernului.

Într-un mesaj publicat pe pagina de facebook AGRO TV, fermierul din Călărași spune că fermierii au fost mințiți, iar despăgubirile nu vor mai fi plătite: ”La despăgubiri nu se va da absolut nimic! Să ne luăm adio, am fost mințiți cu nonșalanță”, ne-a spus Alexandru Baciu.

De altfel, Alexandru Baciu a discutat problema pe larg și în cadrul emisiunii ”Agricultura, o șansă pentru România”, unde a oferit detalii exclusive de la discuțiile cu premierul Florin Cîțu.

Total
0
Shares
Total
0
Share