Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Are COVID-19: „Plămânii, afectaţi în proporţie de 70%“ – Focus Prima TV

Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Are COVID-19: „Plămânii, afectaţi în proporţie de 70%“

nelu ploiesteanu

Nelu Ploieşteanu se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. El a fost diagnosticat cu COVID-19.

Informaţiile despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieşteanu au fost postate de jurnalista Mara Bănică pe contul său de Facebook. „În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieşteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresaţi şi obosiţi pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respiraţie, ai vrea să dai viaţă de la tine, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puţină empatie şi o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulţumesc”, scrie Mara Bănică.

Total
0
Shares
Total
0
Share