Nicole Cherry face noi dezvăluiri despre sarcină: „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă” - Focus Prima TV

Nicole Cherry face noi dezvăluiri despre sarcină: „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă”

Nicole Cherry și partenerul ei, Florin Popa, urmează să devină părinți pentru prima dată. Cei doi vor avea o fetiță și sunt pregătiți pentru acest moment important din viața lor.

Nicole Cherry a făcut noi dezvăluiri despre cum a decurs până acum sarcina în cazul ei. Artista în vârstă de 22 de ani se află în al doilea trimestru de sarcină și recunoaște că până acum nu a avut pofte. „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă atât de frumoasă, încerc să mă bucur din plin de ea pentru că știu că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede. N-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, fiind și ultimul trimestru cred că o să fie un pic mai greu, dar cu siguranță o să trecem cu brio”, a povestit Nicole Cherry pentru Teo Show.

În ceea ce privește rolul de mamă, cântăreața a mărturisit că își dorește să fie relaxată și să aibă o relație de prietenie cu fetița ei. „Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, pur și simplu o simți în momentul în care ți se întâmplă. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră, când o să crească o să ne ocupăm și de camera ei. Cred că o să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietenă cu fetița mea, să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am reușit și eu să trec alături de părinții mei”, a adăugat Nicole Cherry.

Nicole Cherry a anunțat în luna iunie, odată cu lansarea piesei „Scrie-mi pe suflet”, că va deveni mamă, după o perioadă în care a ascuns sarcina și a dat naștere unor speculații în presă.

Total
0
Shares
Total
0
Share