Nicușor Dan anunță că încep lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală: "În două luni o să fim bine cu străzile" - Focus Prima TV

Nicușor Dan anunță că încep lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală: “În două luni o să fim bine cu străzile”

Nicușor Dan a declarat vineri, în conferință de presă, că de săptămâna viitoare vor începe lucrările pentru astuparea gropilor la nivelul întregii Capitale. Primarul General a precizat că este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acțiuni de asfaltare a gropilor, astfel încât în aproximativ două luni problema să fie rezolvată. 

”Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă și cu întârzierea bugetului și cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii și, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm”, a declarat Nicușor Dan. 

Astfel, potrivit primarului general, acțiunea de astupare a gropilor din București ar urma să înceapă de săptămâna viitoare și să fie gata în aproximativ două luni, cu implicarea primăriilor de sector, care se vor ocupa fiecare de zona aferentă. 

Total
0
Shares
Total
0
Share