Nicuşor Dan, după greva STB: Mâine dimineaţă, cine nu va ieşi o să răspundă. Plângerea penală este deja depusă - Focus Prima TV

Nicuşor Dan, după greva STB: Mâine dimineaţă, cine nu va ieşi o să răspundă. Plângerea penală este deja depusă

Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că hotărârea judecătorească privind suspendarea grevei STB este definitivă şi cine vineri dimineaţă nu va ieşi pe traseu, la muncă, va răspunde. O plângere penală a fost deja depusă, anunţă edilul care mai subliniază că vinovatul principal pentru această situaţie este liderul de sindicat.

Nicuşor Dan a declarat, joi seară, la Digi24 că liderul de sindicat de la STB le spune colegilor săi că hotărârea judecătorească privind suspendarea grevei şoferilor şi vatmanilor nu este executorie.   ”În continuare liderul de sindicat circulă din depou în depou şi amăgeşte şoferii şi vatmanii STB. Li se spune tot felul de lucruri, printre care că această hotărâre nu ar fi executorie. O spun cu toată responsabilitatea, este o hotărâre executorie şi mâine dimineaţă cine nu va ieşi, o să răspundă. Al doilea aspect al problemei este că suntem deschişi la dialog cu oricine din STB, dar nu prin intermediul acestui lider penal, acest lider care a incitat la o grevă total nelegală pentru motive pentru care s-a pronunţat instanţa de judecată azi şi care continuă să incite la nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Vom avea dialog”, a declarat Nicuşor Dan.

Total
0
Shares
Total
0
Share