”Nimeni nu vrea să vândă Ardealul, să rupă Transilvania”. Kelemen Hunor la Insider Politic! Mâine, de la 11:00, la Prima TV. – Focus Prima TV

”Nimeni nu vrea să vândă Ardealul, să rupă Transilvania”. Kelemen Hunor la Insider Politic! Mâine, de la 11:00, la Prima TV.

Autonimia maghiarilor, ”vinderea” Transilvaniei, lupta pentru putere, coaliție, moțiuni de cenzură sau investiții străine în țara noastră. Despre toate dar și multe alte subiecte de interes major vor fi dezbătute mâine, la 11:00, la Insider Politic, la Prima TV.

Sebastian Zaichmann: Vi se pare normal ca un ministru al Guvernului Romaniei (Eduard Novak) să mulțumească guvernului maghiar pentru o investiție în Transilvania?

Kelemen Hunor: Ce a făcut rău Novak? Nu a făcut nimic rău, a fost o investiție de câteva sute de mii de euro.

Sebastian Zaichmann: Unii politiceni români susțin că investițiile guvernului de la Budapesta în Transilvania, generează o formă de autonomie a comunității maghiare.

Kelemen Hunor: Sunt prostiile tipice din politica noastră. Când guvernul Elveției, Norvegiei, ca să nu mai vorbim de Uniunea Europeană, investește ceva în România, atunci e o formă de care? E o tâmpenie. Eu resping categoric orice astfel de interpretare.

Total
0
Shares
Total
0
Share