Niște vânătăi, un pamflet - Focus Prima TV

Niște vânătăi, un pamflet

Un nou scandal instigator la violenţă are loc în spaţiul politic din România. S-a întâmplat la Braşov unde viceprimarul oraşului, Flavia Bochiu, este ameninţată cu bătaia printr-o postare publică de catre vicepreşedintele Tineretului Liberal din oraș, Bogdan Pintilie. Reacţiile şi comentariile nu au întârziat să apară și chiar au dus la demisia agresorului. Situaţia alarmantă vine şi în contextul în care săptămâna trecută o membră USR Mogosoaia a fost bruscată de doi consilieri locali și amenințată cu moartea.

Bogadan Pintilie, vicepreședintele Tineretului liberal din Rrașov ameninţă cu bătaia o femeie, printr-o postare publică, pe Flavia Bochiu, viceprimar al Brașovului.

Bogadan Pintilie a descris acest gest ca fiind un simplu pamflet.

Nu este prima dată când fostul vicepreședinte Tineretului liberal Brașov are un comportament agresiv. De altfel
comentariile postării sunt de-a dreptul șocante. Unul dintre ele îi aparține unui cunoscut dezvoltator imobiliar din oraş.

La câteva ore postarea a fost ștearsă, iar Bogdan Pintilie și-a prezentat scuzele pentru comportamentul incalificabil, dar și demisia din PNL. Acesta își motivează alegerea ca una pe care așa a simțit-o, fiind o decizie asumată, la fel ca și publicarea fotografiei. În încheiere spune că va mai continua să publice poze
“simpatice” cu unii politicieni.

Primarul Braşovului a reacţionat pe pagina sa de facebook şi a descris în termeni duri comportament tânărului politician.

Toate acestea la doar câteva zile după ce o consilieră USR a fost amenințată că e băgată în scaun cu rotile. S-a întâmplat la preimăria din Mogoșoaia.

Agresorii sunt doi consilieri locali. Gheorghe Dinu din partea PMP şi Vasile Ene din partea PNL. Ameninţătile au determinat-o pe femeie să facă plăngere la poliţie.

Cei doi consilieri și-au dat demisia după acest scandal.

Total
0
Shares
Total
0
Share